Kasteel Aerwinkel

wide-4

Kasteel Aerwinkel

Wilt u iets anders, bent u met een groter gezelschap, maar wilt u wel een aparte locatie en de kwaliteit die u van ons gewend bent? Ook op deze locatie werken we als vaste cateraar!
Kasteel Aerwinkel te Posterholt werd in 1854 gebouwd door de bekende Roermondse bouwmeester Dr Pierre Cuypers. Het neogotische kasteeltje ligt, omgeven door een prachtig aangelegde Engelse landschapstuin, tussen Posterholt en buurtschap ’t Reutje.

Landgoed Kasteel Aerwinkel is een bijzonder landgoed. Niet alleen het huis is interessant vanuit cultuurhistorisch oogpunt, maar het heeft ook een heel bijzonder 7 ha groot park, dat nu recent is opgenomen in het EGHN, European Garden Heritage Network.
Aangrenzend ligt het prachtige Munnichsbos. Er zijn volop wandel-en fietspaden.

Vanaf de theetuin bij de boerderij achter het kasteeltje, die te bezoeken is op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag (1 april tot 1 november), gaat u zo het natuurgebied in. Ideaal om te onthaasten en tot rust te komen. Zeker als u dit combineert met een Bed & Breakfast of een langer vakantieverblijf.
Ook kunt u op Landgoed Kasteel Aerwinkel terecht voor uw feest, kinderfeestje, personeelsuitstapje, bruiloft, communie, high tea, uitvaart(dienst), koffietafel, vergadering of zelfs fotoreportages. Het Kasteel, Gasterij en omliggende tuinen worden altijd als geheel verhuurd en u en uw gasten maken hier exclusief gebruik van.

Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor uw feest of vergadering in het kasteel en/of in de zusterkapel. Zelfs de gerestaureerde Tiendschuur (vanaf eind 2014) kunnen we bij uw arrangement betrekken. Zo kunt u met een groep van 10 tot 130 personen bij ons, op deze bijzondere locatie, terecht.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken