Kasteel Buggenum

wide-4

Kasteel Groot Buggenum

Wilt u iets anders, bent u met een groter gezelschap, maar wilt u wel een aparte locatie en de kwaliteit die u van ons gewend bent? Restaurant de Kolentip werkt als vaste cateraar op een nieuwe locatie.

Kasteel Groot Buggenum en de sprookjesachtige tuinen bieden de ideale ambiance voor een bedrijfsfeest, een product presentatie op niveau, maar ook een zilveren bruiloft, een jubileum, een receptie of een mooie verjaardagspartij. Een sprankelende herinnering is gegarandeerd.

Graag nodigen wij u uit om, na het bekijken van de brochure, het kasteel vrijblijvend te komen bezoeken om ter plekke de diverse mogelijkheden te bekijken en de ambiance te proeven. Een  bezoek is mogelijk na afspraak, door de week van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, mits er geen activiteit is bij het kasteel.

Het kasteel en de tuin worden voor feesten altijd als geheel verhuurd. U bent als het ware eventjes of een hele dag kasteelheer en kasteelvrouw. U en uw gasten kunnen exclusief gebruik maken van het gehele kasteel en de diverse tuinen.

Het is ook mogelijk om uw gasten een rondleiding door het kasteel en de tuinen aan te bieden. Onder leiding van een deskundige gids maakt men een rondgang door het kasteel en de tuinen. Deze rondleiding bieden wij bij een feest gratis aan.

In een  samenwerking tussen u, Restaurant de Kolentip en het kasteel zullen wij u wensen vorm geven om uw feest voor en uw gasten tot een onvergetelijke beleving te maken, waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken